Fri km Fri km
Fri strøm Fri strøm
Ingen binding Ingen binding
24/7 support 24/7 support
Forsikring Forsikring
Vejhjælp Vejhjælp
Det er nu blevet endnu nemmere for besøgende på Samsø at transportere sig rundt

Det er nu blevet endnu nemmere for besøgende på Samsø at transportere sig rundt

Det er nu blevet endnu nemmere for besøgende på Samsø at transportere sig rundt. To delebiler har fået fast plads på havnen i Ballen. Bag initiativet er autoværkstedet Lasse’s Auto og delebilsvirksomheden TADAA!

29. juli 2019, Ballen, Samsø

Besøgende på Samsø får nu endnu bedre mulighed for at opleve mere af Samsø end hvad der kan nås med offentlig transport. To el-delebiler har nemlig fundet vej til havnen i Ballen, hvor de holder klar til at transportere folk rundt på den smukke ø.

”Vi får flere og flere turister til Samsø – det er vi rigtig glade for. Med det her initiativ, giver vi dem mulighed for at komme længere rundt på øen og opleve nogle af de seværdigheder, som ikke kan nås i gå- og cykelafstand – uden at de behøver at tage deres egen bil med på færgen. Det håber vi kan bidrage til at trække turisterne længere rundet på øen og give dem oplevelser, som de normalt ikke vil få”, siger Lasse Tolder Andersen, direktør og ejer af autoværkstedet Lasse’s Auto, som er initiativtager til delebilerne.

”Projektet skal medvirke til at give sejlende, cyklende og gående turister lettere adgang til at komme rundt på vores smukke ø på en nem og bekvemmelig facon i miljørigtige el-biler. Jeg håber, at det bliver en succes og at vi kan udvide med flere elbiler på flere af havnene næste sommer. Sådan at vi kan tilgodese flere turister og samsinger”, siger Lasse Tolder Andersen.

Samarbejde med TADAA!

Delebilerne er blevet til gennem et samarbejde mellem Lasse’s Auto og delebilsvirksomheden TADAA!, der har delebiler i en række byer i Jylland og på Fyn. Hvor Lasse’s Auto leverer selve bilerne, står TADAA! for det praktiske, herunder support til brugerne.

”Vi glæder os rigtig meget til at få el-delebilerne ud at køre på Samsø. Delebiler giver god mening, hvis man står og har brug for en bil her og nu, hvilket passer rigtig godt til besøgende på en ø som Samsø,” forklarer Anker Hedegaard, Senior Business Developer ved TADAA!.

Eldelebilerne vil holde fast ved Havnen i Ballen. Faste øboer er naturligvis også mere end velkomne til at bruge delebilerne.

Enkel oprettelse
Prisen for at bruge el-delebilerne vil være 40 kr. per påbegyndt halvtime, mens der også er mulighed for at booke et helt døgn for 550 kr. Det eneste det kræver, for at bruge delebilerne, er et gyldigt kørekort, et betalingskort og en Android eller Apple smartphone.

Alt det praktiske foregår via mobiltelefonen
Som bruger af delebilen bruger du appen ’Lej bil Samsø’ til alt det praktiske - til at oprette dig som medlem, booke delebilen – sågar også til at låse bilen op. Appen findes i både app store og Google Play.

Læs mere på www.lejbilsamso.dk.