Datadrevet indblik Datadrevet indblik
Nøgle via smartphone Nøgle via smartphone
Høj datasikkerhed Høj datasikkerhed
Rapport funktion Rapport funktion
Høj driftstabilitet Høj driftstabilitet
Tilpas flåden Tilpas flåden
Gør jeres byggeri mere attraktivt med fleksible delebiler

Gør jeres byggeri mere attraktivt med fleksible delebiler

Tænk delebiler ind i jeres næste byggeri og reducer behovet for parkeringspladser.

Delebil og meget mere

Vidste du, at én delebil kan erstatte behovet for 4-6 privatejede biler på parkeringspladsen? Inddrag delebiler i jeres næste byggeri og reducer behovet for parkeringspladser. Med TADAA! får I el-delebiler og intelligent bookingsystem stillet til rådighed og brugerne af jeres byggeri kan frit vælge lige præcis dét abonnement, som passer til deres kørselsbehov.

Grøn transport med delebiler på el

Fleksibel mobilitet gennem bookingsystem

Ingen administration for ejendomsadministrator

Delebil lige ved hånden

Med grønne delebiler fra TADAA! får brugerne i jeres byggeri adgang til fleksibel transport når de har brug for det.

TADAA! stiller elbiler af mærket Renault Zoe og et intelligent app-baseret bookingsystem tilgængelig, som også fungerer som ’nøgle’ til bilen - uden at det kræver administrative ressourcer fra jer.

Hent appen idag 

TADAA!-appen fungerer med Apple iOS 10.0 og Google Android 5.0 og alle nyere versioner. Hvis du kan se TADAA!-appen i App Store og Google Play Butik, har du den rette version.

Hent TADAA!-appen til din telefon ved at trykke nedenfor: 

           

Sådan kommer du igang

Det er nemt og hurtigt at komme i gang med TADAA! Der er kun tre ting, du skal stå for - TADAA! klarer resten.

Afsæt p-pladser Etabler ladestandere Udpeg en superbruger
Afsæt p-pladser

Afsæt p-pladser til bilerne

TADAA!-biler er elbiler. Derfor skal du afsætte et antal parkeringspladser svarende til det antal biler fra TADAA!, som I har. Pladserne skal være centralt placerede og fast reserverede til TADAA!. Der skal være mulighed for, at du kan etablere ladeudstyr ved pladserne.

Etabler ladestandere

Etabler ladestandere

I betaler for at få etableret ladeinfrastrukturen, og den er derfor din ejendom. Etableringen omfatter opsætning af ladestandere, kabelføring, nedgravning samt eventuelt asfalt- og flisearbejde. Omkostningerne til dette ligger typisk på omkring 15-20.000 kr. per ladestander.

Du kan bruge TADAA!'s faste leverandør eller en lokal el-installatør - det er helt op til dig. Ladeudstyret skal dog overholde de tekniske specifikationer, som er defineret af TADAA!.

Udpeg en superbruger

Udpeg en superbruger

Du skal udpege en superbruger, som står for almindelig daglig pleje af TADAA!-bilerne, herunder vask og støvsugning. Superbrugeren står til rådighed for beboernes spørgsmål omkring den daglige brug og hjælper med at introducere nye brugere for bilerne.

Derudover skal du hjælpe med at informere beboere eller medlemmer om TADAA!-ordningen og mulighederne for abonnement m.m.

"Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe"
Kundeservice 24/7