Fleksibel flåde Fleksibel flåde
Forbrugsafregning Forbrugsafregning
Rapport funktion Rapport funktion
Nøgle via smartphone Nøgle via smartphone
Bæredygtig profil Bæredygtig profil
Ingen administration Ingen administration
Fleksible puljebiler og intelligent styring af jeres flåde

Fleksible puljebiler og intelligent styring af jeres flåde

Vis vejen for bæredygtig, fleksibel transport. Det giver optimal udnyttelse af ressourcerne og digitalt overblik over transportbehovet og potentielle besparelser.

TADAA!-flådestyring - tag styring på bilflåden

TADAA!-flådestyring giver jer det digitale overblik over brugen af jeres køretøjer. Mindsk udgiften til kørselsgodtgørelse og administration og få i stedet komplet indsigt i mulighederne for at udnytte bilflåden optimalt.

Intelligent, digitaliseret flådestyring

Vi giver dig dybdegående indsigt i jeres brug af køretøjer. Med en digital kørebog får du overblik over, hvor meget dine biler har kørt, og hvem der har kørt i dem. Det muliggør præcis allokeringen af omkostninger på afdelinger.

Smartphonen er din nøgle

Med et flådestyringssystem fra TADAA! bliver bilnøglerne aldrig væk. Takket være den intelligente app låser I bilen op med telefonen. Det giver større fleksibilitet og mindre besvær med at lokalisere nøglerne.

Find den rette størrelse på flåden

Få styr på hvor meget jeres biler bliver brugt og afdæk jeres sande behov. Ved at have indsigt i udbud og efterspørgsel i jeres flåde kan I hurtigt få overblik over eventuelle besparelser.

Andet end elbiler i bilflåden? Intet problem, TADAA!s intelligente bookingsystem håndterer også benzin og dieselbiler

Telematik løser flåde-udfordringer

Takket være "boksen", der taler med computeren i bilerne, får du et digitaliseret datagrundlag, som giver dig indsigt i din flåde. TADAA!s system anvender den nyeste telematik til at løse dine udfordringer med flådestyring.

Anmeld og håndtér nemt skader

Skulle uheldet være ude og der opstår en skade på en af jeres biler, så kan chaufføren melde skadens placering og omfang direkte ind i app’en. Du slipper derfor for at registrere skaden manuelt, hvilket er med til at reducere administrationsomkostningerne.

Rapport funktioner

TADAA!s løsning inden for flådestyring gør, at du kan hente daglige rapporter til nem analyse af eksempelvis kilometerforbrug og kørselsmønster for jeres puljebiler.

Få dokumentérbare data

Med bokse indsat i bilerne kan I nemt se data på eres biler, herunder hvor langt de har kørt og deres brændstrofniveau. På den måde kan I hurtigt og nemt levere data til eksempelvis revisionsgennemgang.

Med intelligent software til flådestyring kan I udnytte ressourcerne og give medarbejderne en fordel gennem en digtial delebilsordning. Så kan I nemt holde styr på kilometer godtgørelse ved at deles om bilerne

Sikkerhed frem for alt

TADAA! benytter en krypteret sikker forbindelse i behandling af data og er compliant med EU’s Persondataforordning. Derudover bestemmer I, hvem der har adgang til jeres informationer og data.

Stabil drift

Med flådestyring fra TADAA! behøver du ikke bekymre dig om at holde styr på bilerne – det får du hjælp til af systemet, der er nemt at anvende og meget driftsikkert.

Skalerbart system til flådestyring

Har I fået en ekstra bil? Eller en mindre? Når systemet er implementeret, er det enkelt at tilføje og fjerne biler - uanset hvilken biltype det drejer sig om. Der er samtidig ingen begrænsning på, hvor mange biler der er koblet til systemet.

Få jeres egen mobil-app

 

Tag det næste skridt og få jeres egen mobil-app med jeres logo og look and feel. 

AURA El-handel har styrket deres brand og fået egen app på TADAA! systemet. 

Vores mobilapp understøtter:

      

Fra iOS 9.0     Fra OS 5.0

 

"Book et uforpligtende møde, hvor vi fortæller, hvordan jeres flåde kan digitaliseres"
Kundeservice 24/7