Velkommen til TADAA!

Velkommen til TADAA!

Vi tror på, at alle skal have adgang til enkel, billig og miljøvenlig transport. Derfor tilbyder vi en delebilsordning, som giver brugere, der en gang i mellem har brug for bil, adgang til en delebil. Vel at mærke til en fast, lav abonnementspris.

Bliv klogere på TADAA!

HEJ!

Vi er rigtig glad for, at du har klikket dig herind for at lære mere om TADAA!

I TADAA! mener vi, at alle skal have adgang til mobilitet – lige som vi har adgang til bolig, telefoni og internet. Vi mener endda, at mobilitet skal være enkelt, prisvenligt og miljøvenligt. Derfor tilbyder vi en attraktiv delebilsordning, som giver brugere med lejlighedsvise behov for bilkørsel adgang til en delebil – vel at mærke til en fast, lav abonnementspris.

TADAA! henvender sig til boligforeninger, boligselskaber, andelsforeninger og andre fællesskaber. Vi giver beboerne friheden ved en bil – uden de udgifter og det besvær, som hører med til at være bilejer. Og vi gør det på en måde, som er nem for fællesskabet at administrere.

Vi baserer TADAA! på to primære værdier - nærhed og ejerskab.

  • Nærhed, fordi delebilerne står tæt på din hoveddør, og med fast placering, så du altid ved hvor du finder din delebil
  • Ejerskab, fordi du kender de op til 15 naboer du deler din delebil med

Derudover er vi en del af Insero gruppen, som er faglig frontløber på intelligent styring, energi og mobilitet. 

Giv os et ring

Vi håber du har fået et indtryk af, hvem og hvad TADAA! er. Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål, undren, gode ideer eller vittige elbiljokes. Du kan ringe til os på 41 200 700 eller skrive til os på info@tadaacar.dk.

 

Få en delebil lige ved døren!

Book

Grib TADAA!-appen og book din delebil når du har brug for det

Hent

Find bilen på sin faste parkeringsplads, fjern ladestikket og du er afsted

Kør

Fokuser på at nå frem til din destination, så sørger TADAA! for resten.

Vi bruger cookies til at måle trafik og optimere indhold. Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

OK