Fri km Fri km
Fri strøm Fri strøm
Ingen binding Ingen binding
24/7 support 24/7 support
Forsikring Forsikring
Vejhjælp Vejhjælp
Smarte og grønne delebiler

Smarte og grønne delebiler

TADAA! arbejder for, at alle skal have adgang til enkel, billig og miljøvenlig transport.  

Bliv klogere på TADAA!

Strøm skaber grøn og højteknologisk transport 

Der er knas med klimaet.  

Der er knas med transporten. 

TADAA! vil være med til at løse de udfordringer ved at skabe grøn omstilling af hverdagens transport.  

Det gør vi på flere måder.  

Vi krydser det nyeste teknologi - elbiler og god komfort - så mange får lyst til at køre grøn delebil og dermed gøre hverdagen lettere 

Vi bruger elbiler, for når biler kører på strøm skabt af vindmøller, er det godt for klimaet og dig 

Ovenpå elbilerne har vi bygget et intelligent og innovativt bookingsystem, der gør det nemt for TADAA!s medlemmer selv at låse sig ind og ud af bilen  

Vi indgår partnerskaber med boligorganisationer og andre, som kan se fordelene i at være pionerer med til at sætte en delebil op i deres nærområde.  

Vi tilbyder også vores software til virksomheder eller andre, som vil styre en flåde af biler smart og dermed bruge deres ressourcer bedre.  

Historie

TADAA! A/S blev stiftet 1. oktober 2015 af Insero Horsens, som har en lang tradition med at arbejde med IT, elbiler og grøn omstilling.  

Insero Horsens udvikler, afprøver og implementerer blandt andet nye løsninger inden for IT, energi og grøn omstilling. Foreningen har rødder i Horsens og investerer i iværksættere omkring Horsens.  

Insero Horsens har gennem flere år samlet viden om og erfaring med elbiler gennem projekter som "Prøv1Elbil", "Klar til elbil" og "Insero Live Lab". Her blev 20 familier i landsbyen Stenderup udstyret med alt i elektrificering, blandt andet en elbil.  

Samtidig så Insero Horsens allerede i 2015 klart, at skal Danmark lykkes med at komme i mål med den grønne omstilling, skal vores transport køre på strøm fra vind, vand eller sol 

Og så blev TADAA! til.  

De første TADAA!Cars

Den første delebil fra TADAA! trillede ud 1. april 2016. Det var i Solbjerg i samarbejde med boligforeningen Århus Omegn.  

Siden fulgte grønne delebiler til boligforeninger i Jylland og på Fyn. For eksempel i samarbejde med nogle af de største og mest grønne boligforeninger i Danmark som Himmerlands Boligforening i Aalborg og Civica på Fyn.  

I 2017 begyndte andre end boligforeninger også at interessere sig for delebiler fra TADAA!  

Bygherrer lavede aftaler med TADAA! for at få delebiler til deres nybyggerier som Pakhusene i den prestigefyldte nye bydel Aarhus Ø. Her kan beboerne i den tæt bebyggede bydel gøre hverdagen lettere med en delebil lige, når det passer dem.  

Andre partnere dukkede også op i 2017. For eksempel Middelfart Gymnasium, som fik sin egen delebil. Og Horsens Kommune, hvor kommunen delte miljøvenlige delebiler fra TADAA! med borgerne i hele Horsens.  

Motoren i TADAA!

Fundamentet for vores forretning er software. Vi har udviklet en mobilitetsplatform, som gør det muligt at kommunikere med biler via en app på telefonen.

Gennem den platform udbreder vi delebiler i eget navn og som underleverandør til flådeejere og delebilsoperatører, hvor brugere nemt og fleksibelt deler transportmiddel med hinanden.  

På den måde kan vi give boligforeninger, virksomheder og kommuner det digitale overblik, der skal til for at håndtere en flåde af køretøjer optimalt.