Fri km Fri km
Fri strøm Fri strøm
Ingen binding Ingen binding
24/7 support 24/7 support
Forsikring Forsikring
Vejhjælp Vejhjælp
Mere tid til hygge med TADAA!

Mere tid til hygge med TADAA!

Paul O'Brien kører delebil - især for at kunne hente og bringe sine to døtre. 
"Hver torsdag skal jeg hente pigerne hos deres mor 8 km væk. Med TADAA!-bilen, tager det mig en halv time og koster 49 kr. Det er en no-brainer!"

Billigere med delebil

Paul Obrien bor i Egevangen syd for Aarhus.

Siden april 2016 har han været flittig bruger af delebilsordningen fra TADAA!, som giver mulighed for at abonnere på en bil frem for at eje egen bil.

Ifølge ham giver det mere tid i hverdagen og holder transportudgifterne nede. 

”Jeg har ikke råd til at købe egen bil. Jeg synes det er for dyrt i Danmark, men jeg har to børn på 10 og 12 år og er fraskilt – ligesom så mange andre i Danmark. Pigerne bor hos deres mor 8 km fra min bopæl og jeg skal derfor tit transportere dem frem og tilbage mellem deres to hjem.” 

Fællesskab fuld af fordele

Perfekt til mit behov

 

Slipper for bussen

Billigt

Fri for at låne bil af naboerne

Frihed til at gøre som han har lyst til, når han har lyst, er et klart plus for Paul O'Brien. 

”Når man har børn i den alder, er der altid en fødselsdag de skal til eller lignende. Selvom jeg har nogle rigtig gode naboer og genboer, så er det ikke rart at spørge, om jeg kan låne bil hele tiden. Nu ved jeg, at jeg ved at trykke på en knap på telefonen kan hente og bringe. Det er simpelthen så rart og det er i virkeligheden ligesom at have min egen bil.”

Stor frihed - uden bøvl

Det er ikke kun Paul, der nyder godt af at have en bil til rådighed i hverdagen.

Pauls d
øtre synes også det er dejligt at slippe for de mange ture i bus. Og så falder navnet TADAA! og det pink look i særlig god jord hos dem.

Samtidig kan Pauls familie mærke, hvordan bilen gør en forskel i hverdagen: 

”Familien synes det er fedt, at jeg har fået delebil. De kan mærke på mig, hvor meget frihed det har givet mig. Jeg skal ikke tænke på vægtafgift, jeg skal ikke tænke på brændstof, jeg skal ikke tænke på forsikring. Ingenting. Det er perfekt til mit behov.”  

Bilen kan virkeligt trække

Delebilerne fra TADAA! er elbiler. Paul O'Brien havde ikke den store erfaring med elbiler og var derfor spændt på, hvordan bilerne kørte. Han er glædeligt overrasket over den lille, men robuste Renault Zoe:  

Jeg er overrasket over, hvor godt bilerne kører. Bilerne kan trække, så når du giver den gas, så sætter de i gang – der er ikke noget pjat med dem, fortæller Paul og fortsætter: Ud over at det er godt for miljøet, så tænker jeg faktisk ikke over, at det er en elbil.”  

Så let er det med delebiler fra TADAA!

Book

Grib TADAA!-appen og book din delebil når du har brug for det

Hent

Find bilen på dens faste parkeringsplads, fjern ladestikket og du er afsted

Kør

Fokuser på at nå frem til din destination, så sørger TADAA! for resten

Med TADAA! har du adgang til en delebil når du har brug for det. Vink farvel til hovedpine over vægtafgift og dyre mekanikerregninger - med TADAA! er alt inkluderet i ét abonnement.