Værdi for beboer Værdi for beboer
Bæredygtig profil Bæredygtig profil
Styrk fællesskabet Styrk fællesskabet
Spar p-pladser Spar p-pladser
Intern kørsel Intern kørsel
Ingen administration Ingen administration
Sådan fungerer TADAA!

Sådan fungerer TADAA!

TADAA! kræver ingen administration og er nemt for beboerne at bruge. Brugerne booker deres ture via vores hjemmeside eller app, som også er nøglen til bilen.

Bliv klogere på TADAA!

Let for boligforeningen - nemt for beboerne

Fællesskab fuld af fordele

Der er gennemsnitligt 20 abonnenter tilknyttet hver TADAA!Car, og alle brugere er fra jeres boligselskab eller forening. Det har den fordel, at alle ved, hvem de deler bilen med. En TADAA!Car er nemlig for god til at dele med hvem som helst.

Spar på P-pladserne

En delebil kan erstatte behovet for mellem fire og 10 privatejede biler – og dermed et tilsvarende antal p-pladser. Det giver væsentligt mindre pres på parkeringspladsen på jeres område.

Reklamer kan gøre TADAA! billigere

Når TADAA! kan tilbyde jeres beboere så billige abonnementer, skyldes det blandt andet, at der kommer indtægter fra reklamer. Reklamerne findes både i TADAA!-appen og på hjemmesiden, hvor du booker bilen, og på selve bilen.

Ny, miljøvenlig teknologi

TADAA! bygger på den nyeste teknologi inden for elbiler. Det betyder bl.a. at ladestanderne er intelligente, så opladningen sker på den billigste og mest miljøvenlige måde. TADAA!Cars samler løbende oplysninger om kørselsmønster og strømforbrug.

TADAA!-car er en elbil - men fungerer som en normal bil

I TADAA! mener vi, at mobilitet skal være enkelt, billigt og miljøvenligt. Derfor kører TADAA! i elbiler, som er både sjov og nemme at bruge. Vi stiller spritnye biler af mærket Renault Zoe til rådighed for boligforeningen. Bilerne er udstyret med et væld af funktioner, der gør kørslen let og behagelig. Ren luft, stilhed, afslappet interiør og ideel temperatur. 

Desuden er bilen ideel som delebil fordi den lader hurtigt op og bliver klar til næste bruger.

 

 

Læs mere om Renault Zoe
Ingen administration, bøvl og besvær. Vi gør det let for boligforeningen og beboerne.