Værdi for beboer Værdi for beboer
Bæredygtig profil Bæredygtig profil
Styrk fællesskabet Styrk fællesskabet
Spar p-pladser Spar p-pladser
Intern kørsel Intern kørsel
Ingen administration Ingen administration
Det er nemt og enkelt at komme igang med TADAA!

Det er nemt og enkelt at komme igang med TADAA!

Ingen administration, bøvl og besvær. Vi gør det let for boligforeningen og beboerne. 

Tilmeld din boligforening

Sådan kommer du igang

Det er nemt og hurtigt at komme i gang med TADAA! Der er kun tre simple ting, du skal stå for som boligforening - TADAA! klarer resten.

Afsæt p-pladser Etabler ladestandere Udpeg en superbruger
Afsæt p-pladser

Afsæt p-pladser til bilerne

TADAA!-biler er elbiler. Derfor skal du afsætte et antal parkeringspladser svarende til det antal biler fra TADAA!, boligforeningen har. Pladserne skal være centralt placerede og fast reserverede til TADAA!. Der skal være mulighed for, at du kan etablere ladeudstyr ved pladserne.

Som boligforening skal du selv dække udgifterne til etablering af TADAA!-parkeringspladserne, men TADAA! stiller filer med logo mm. til rådighed.

Tilmeld din boligforening
Etabler ladestandere

Etabler ladestandere

Som forening betaler du for at få etableret ladeinfrastrukturen, og den er derfor din ejendom. Etableringen omfatter opsætning af ladestandere, kabelføring, nedgravning samt eventuelt asfalt- og flisearbejde. Omkostningerne til dette ligger typisk på omkring 15-20.000 kr. per ladestander.

Du kan bruge TADAA!'s faste leverandør eller en lokal el-installatør - det er helt op til dig. Ladeudstyret skal dog overholde de tekniske specifikationer, som er defineret af TADAA!.

Læs mere om elbilen
Udpeg en superbruger

Udpeg en superbruger

Du skal udpege en superbruger, som står for almindelig daglig pleje af TADAA!-bilerne, herunder vask og støvsugning. Superbrugeren står til rådighed for beboernes spørgsmål omkring den daglige brug og hjælper med at introducere nye brugere for bilerne.

Derudover skal du hjælpe med at informere beboere eller medlemmer om TADAA!-ordningen og mulighederne for abonnement m.m.

Sådan fungerer TADAA!

Vi gør det nemt for dig

TADAA! står for alt andet, der skal til for at du kan komme i gang med delebilsordningen! 

Det leverer TADAA!

TADAA! stiller også præsentationsmateriale til rådighed i form af brochurer eller digitale filer, som I kan bruge, når beboerne skal informeres om ordningen. I har desuden mulighed for at afholde et TADAA!-introduktionsevent, hvor TADAA!s konsulenter viser bilerne frem, giver en prøvetur og svarer på spørgsmål fra interesserede brugere.

  • Elbiler af mærket Renault Zoe
  • Bookingsystem via app og hjemmeside
  • Service & vedligehold
  • Forsikring (abonnenterne har dog en selvrisiko ved skader)
  • Vejhjælp
  • Fri opladning